Subota, 02 Rujan 2023 08:34

DUBROVNIK: AUDIOVIZUALNI SPEKTAKL ODUŠEVIO MNOGOBROJNU PUBLIKU

Pred mnogobrojnom publikom na palači Sponza u petak, 01. rujna održano je jednosatno najavno događanje za Festival svjetlosti „Lumiart“ 2023. Domaćini i idejni začetnik festivala, Pixel dizajn, oživio je palaču Sponza svjetlosnim efektima a sve je glazbom popratio sastav Cobblestone Echoes (Haris Laus – klavijature, vokal, Tomislav Grković - gitara i Boris Gutić – saksofon, flauta).

Bio je to jedinstven glazbeni doživljaj – spoj elektronike i svirke uživo koja je bila savršena podloga za igru svjetlosti koja se događala na Sponzi.

Glazbena podloga uključivala je autorske skladbe i klasike, dok su se na Sponzi izmjenivali razni svjetlosni oblici i 3D mapping, a mnogobrojna publika je uživala u ovom jedinstvenom događaju.  

A ono najbolje nam tek slijedi na Festivalu svjetlosti „Lumiart“ 2023 koji će se održati od 3. do 5. studenoga 2023.

Festival svjetlosti „Lumiart“ 2023 poziva vas da istražite dubine svjetla i sjene kroz dojmljive svjetlosne instalacije koje se protežu duž dubrovačkih ulica, poljana i palača. Ovaj festival nije samo proslava svjetlosti, nego i oživotvorenje suptilne igre svjetlosti i arhitekture, prošlosti i suvremenosti, tradicije i inovacije uz neizostavnu glazbu.

Vidimo se od 3. do 5. studenoga 2023. u Dubrovniku!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja