Četvrtak, 09 Ožujak 2023 11:50

Još jedno u nizu profesionalnih priznanja za Danijelu Žderić

Danijela Žderić, metkovska frizerka, koja je ujedno predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije  napravila je još jedan iskorak u svojom poslovnoj karijeri. Upravo po njenoj model - frizuri natjecat će se svi učenici u RH.  Što nam je o tome rekla Danije pročitajte u nastavku:

'Htjela sam sačuvati ovu vijest još jedno dogledno vrijeme, ali s Danom žena, kada smo kao radna skupina prosudbenog povjerenstva WorldSkillsa Croatia, iščekivali koji će rad biti odabran za rad učenica smjer frizer na izlučnom međužupanijskom natjecanju i kada je izabrana moja frizura za modul - primjer, po kojem će se natjecati sve učenice u HR, jednostavno moje srce se tako uzlupalo od časti, sreće, ponosa!
Tako da sad mogu i otkriti da su se dogoditi mnogi noviteti na mom poslovnom dijelu života..
Kako izazova nikada dosta, i uvijek žeđam za nečim novim, probijanju vlastitih granica i ispunjenju nekih zamišljenih snova u mladim danima, koji su se nekad činili tako nedostižni , nemogući i neostvarivi, tako se ustrajnošću i poticanju samog sebe neki snovi i ostvaruju.
Gotovo uvijek me gurao jedan citat, od djetinjstva pa dalje.
"Ponekad duguješ djetetu u sebi , da se boriš za njegove snove - OBEĆALA SI!

Tako sam početkom 12 mj. 2022. god odabrana da budem u prosudbenom povjerenstvu, tj. sudac na državnom natjecanju WorldSkills Croatia, u disciplini frizer.
WorldSkills je državno natjecanje učenika strukovnih škola.

I ove će godine biti najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj te najveće strukovno natjecanje u ovome dijelu Europe. 10.-13.05. 2023 god okupit će u Zagrebu više od 400 najboljih učenika strukovnih škola iz cijele Hrvatske koji će se natjecati u 46 disciplina.

Za mene je to velika čast i ogromni vjetar u moja leđa.
Od tada sam dobila i svoju radnu skupinu, prosudbeno povjerenstvo.
Toliko sam naučila od te moje radne skupine, koja mi tako nesebično dijeli svoje znanje i strpljivo skupa sa mnom odrađuje zadatke , a mogu reći dobro zahtjevan i ozbiljan posao pripremanja svega za izlučno, te sad i za državno natjecanje.
Uz sve te obveze koje proizlaze za pripreme, imala sam i čast da budem predavač na temu: Priprema za državno natjecanje, većini profesora u HR - mentora djece za ovo natjecanje. Stoga, vjerujte u svoje snove, i borite se za njih, čuda se događaju' - govori nam Danijela.

MetkovicNET

WhatsApp Slika 2023 03 09 u 10.31.16

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja