Utorak, 08 Studeni 2022 11:33

Metkovske frizerke boravile na MASTERCLASS Senad hair academy Sarajevo

 Frizerke  iz Dubrovačko neretvanske županije  boravile su na MASTERCLASS Senad hair academy Sarajevo uz podršku Obrtničke komore Dubrovnik i udruženja obrtnika Dubrovnik, Metković i Korčula.. Evo kako je svoje dojmove na facebooku prenijela Danijela Žderić  - predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko neretvanske županije..

'Jedno nezaboravno putovanje, nezaboravno druženje, i ogromno iskustvo.. Vraćamo se odmorni, sretni i ispunjeni. Samo jedan dijelić onoga što smo doživjeli..
Odlazak u Sarajevo vlakom, smjestaj u hotelu Holiday In, party...Sarajevska vijećnica-Masterclass..slobodno vrijeme..
MasterClass su posjetili gosti iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Albanije, Kosova, Sjeverne Makedonije, Turske, Austrije, Njemačke, Švicarske i Norveške, njih ukupno 250 koliki je i kapacitet posjetitelja Sarajevske vijećnice..
"Frizerstvo danas definitivno dijelom ulazi u prostor primijenjene umjetnosti, naravno pod uslovom da se ovim zanatom bavite kako on i zaslužuje: predano i posvećeno, neprestano učeći i prateći ne samo trendove nego i svoj osjećaj, razvijajući vlastite, nove tehnike"-Senad Sehić
Prvo smo imali predstavljanje vještina Benjamina Sehića, sa tehnikama pramenova, coloristike i njege kose.
Zatim je nastupio super barber- Saja Majstor sa svojim prepoznatljivim muškim šišanjem, i na kraju zvijezda preciznog geometrijskog šišanja master Senad Sehic sa svojim modelima..
Jedno veliko HVALA, i duboki naklon svoj trojici , kao i gostu iznenadjenja na savršeno odradjenom MasterClassu u Sarajevska Vijećnica .
Da ne izostavim i Ifeta Šehić , ni malo manje važna u cijeloj organizaciji i podršci.
Veliko hvala i Obrtničkoj komori Dubrovačko neretvanske županije, Nikola Kalafatović skupa s udruženjima obrtnika Metković, Dubrovnik i Korčula koji uvijek nam izlaze u suret i podržavaju naše edukacije i seminare.
Sarajevo- spoj poslovnog dobitka i u delicijama užitka..
Hvala svima koji su nam pomogli u ostvarenju putovanja.
Hvala svima koji ste odvojili svoje vrijeme i odlučili putovati.
Ovo putovanje ce mi ostati u dubokom sjećanju.
Do skorog druženja i novog usavršavanja!

Izvor: facebook

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja