Ponedjeljak, 18 Srpanj 2022 13:55

FOTO | Revija Stanke Zovko okupila veliki broj ljubitelja mode u Čapljini

”San ljetne noći” naziv je revije Stanke Zovko koja je održana na ljetnoj pozornici čapljinske Storije, a koja je okupila veliki broj ljubitelja mode.

Stanka Zovko pokazala je svoju novu kolekciju za ljeto 2022., za koju je ekskluzivni modni editorijal sniman na nekim od najznačajnijih i najreprezentativnijih znamenitosti Rima poput Piazze di Spagne, Fontane di Trevi, Piazze Navone…

Stanka, koja se upravo sa svojim timom vratila iz Rima gdje je posjetila i modnu reviju velikog Valentina, puna je dojmova.

”Inspirirani ljetnim danima, Vječnim gradom i, naravno, ljudima koji svakodnevno kreiraju svoje priče, nastala je moja nova kolekcija. Kao i uvijek – krojevi, uzorci, tkanine – sve je pažljivo birano i pretočeno u jedinstvene i bezvremenske komade odjeće.

Kolekcija obiluje nosivim komadima čija se posebnost krije u preciznoj izradi, dojmljivim detaljima i ručnom radu što oduvijek karakterizira OZZ”, kaže Stanka, već više od dva desetljeća prepoznatljivo regionalno modno ime.

Modni look upotpunile su i neobične frizure za koje su se pobrinuli Fashion studio by Maja Krnjić iz Mostara, a reviju su nosili modeli OZZ modelinga.

Voditeljska uloga povjerena je Misijani Brkić Milinković koju godinama Stanka odijeva za scenske nastupe, a večer su glazbeno obojili Anja i Tihomir Krtalić.

Tekst: Čapljinski portal

Foto: MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja