Srijeda, 15 Lipanj 2022 21:55

Daniela Žderić potpisnica je frizura na jubilarnoj reviji modnog dizajnera Ivice Skoke

Povodom dvadesetpete obljetnice karijere, hrvatski modni dizajner, Ivica Skoko, sinoć je održao samostalnu reviju na splitskoj Matejuški. Uvodna večer u projekt My Global Fashion Awards popraćena je od strane brojnih zaljubljenika u modu koji su došli podržati Skokin dugogodišnji rad.
Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog, ali i ženstvenosti koja se proteže kroz sve njegove kolekcije. Ovaj je put Skoko pokazao dvadesetpet modela, a iako je njegov stil od samog početka prepoznatljiv po romantičnim čipkanim haljinama, ovog puta stavljen je naglasak na samu konstrukciju kojom nova kolekcija postaje sve razigranijom, a do samog kraja i nepredvidivom. Tako smo na sinoćnjoj reviji osim klasičnog potpisa ovog modnog maga, mogli vidjeti i brojne haljine slip kroja koje odišu ženstvenošću i seksipilom kojima je naglasak stavljen na siluetu. Imali smo priliku vidjeti brojne svečane i damske lookove, a boje u najnovijoj izvedbi kreću se od bijelih preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju nježno roza i plava.

„Izuzetno sam počašćen time što me Split ugostio jer me puno uspomena i dragih prijatelja veže upravo za ovaj grad koji u ljetnom periodu osim što postaje središtem hrvatskog turizma ujedno obiluje i zaljubljenicima u modu i stil. U ovih 25 godina prošao sam puno i svaka od tih godina rada me na neki način definirala te oblikovala u ovo što sam danas te sam iznimno ponosan što se ova godina definira po novim momentima u mom modnom izričaju. Ovu kolekciju posvećujem svojoj majci koja je uz mene od mojih samih početaka jer je ona zaslužna za mene i za sve ovo što sam bio do sad, što sam sada, a i što ću tek postati“ – govori Skoko.
Među okupljenim našla su se i brojna poznata lica hrvatske društvene scene. Jedna od brojnih uzvanika bila je i Ana Gruica Uglešić, koja je uz Skoku od samih početaka njegovog postojanja, a koja je ujedno i kao jedna od Skokinih uzvanica uljepšala ovu čarobnu morsku kulisu u njegovoj slip haljini popularne mint boje iz najnovije kolekcije. Osim Gruice, podršku domaćem dizajneru dali su Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, modni dvojac Arileo, Neda Makjanić – Kunić, Nenad Radujević, Zvona Vučković, Sašo Radović te brojni drugi.
Make up potpisuje tim Violete Kekezović, za frizure je zaslužan Nela Art Hair, vlasnica Daniela Žderić iz Metkovića, u suradnji sa Ivan Pervan-salon Primevision Zagreb, te srdačnu pomoć salona Lolita iz Splita, uz pokroviteljstvo Nashi Argan Croatia. Za stajling modela zaslužna je Marija Cvitanović dok je backstage-om upravljala backstage menadžerica Slađana Divjak.

Nedavno, naša Daniela Žderić je sudjelovala na dvodnevnom modnom događaju Atelier Croatia u Zagrebu, te odradila frizure za mnoge dizajnere .
'Velika je čast biti pozvan i sudjelovati na ovakva dva događaja , koji su sami vrh modnog svijeta Hrvatske.
Što je pokazatelj da se kvalitetan rad Nela Art Hair prepoznao izmedju toliko frizera u Hrvatskoj.' - govori nam Daniela!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja