Srijeda, 14 Srpanj 2021 16:01

Matija Dominiković dobio je priliku statirati u kazališnoj predstavi 'Van sebe' na Dubrovačkim ljetnim igrama

Naš mladi Metkovac Matija Dominiković dobio je priliku statirati u kazališnoj predstavi 'Van sebe'  na Dubrovačkim ljetnim igrama. Evo što je Matija izjavio za MetkovicNET:

'Zovem se Matija Dominiković, ovogodišnji sam maturant jezične gimnazije i nadam se, budući student glume Upravo sam danas saznao konačne rezultate ispita državne mature i jako sam zadovoljan jer sam upao na kineziološki fakultet i u Splitu i u Zagrebu. Još me očekuje jedan prijemni na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, koja mi je prvi izbor. Nedavno sam u Dubrovniku sudjelovao na glumačkoj radionici "Tijelo, dah, misao" pod vodstvom glumca i pedagoga Ozrena Grabarića. Osim toga što je radionica bila zanimljivo i poučno iskustvo, dobili smo i priliku za statiranje u jednoj od kazališnih predstava na Dubrovačkim ljetnim igrama. Predstava "Van sebe", prva dramska premijera na 72. Dubrovačkim ljetnim igrama, autorski je projekt Nataše Rajković, Ivana Penovića te glumačkog ansambla. Bavi se migracijama kao neizostavnim, neprekidnim društvenim procesom te pokušava dočarati tešku stvarnost ljudi suočenih s njima. Komična predstava, užitak je za gledati, pogotovo nama statistima koji smo, prisutni na probama, svaki put vidjeli malo drukčiju verziju iste zbog odlične improvizacije glumaca' - izjavio je naš Matija.

Mi Matiji želimo upis na Akademiju dramskih umjetnosti i još puno uspjeha u životu!

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja