Četvrtak, 22 Travanj 2021 12:11

Izložbom fotografija Dragana Eraka PMM obilježio je Dan planeta zemlje

Danas 22. travnja na Dan planeta zemlje u Prirodoslovnom muzeju Metković otvorena je virtualna izložba fotografija zaljubljenika u prirodu, Dragana Eraka iz Ploča. Gospodin Erak na području bivše Općine Metković i Ploče napravio je preko 1500 fotografija i 600 snimaka bioraznolikosti doline Neretve i Pojezerja. Evo što je izjavio za MetkovicNET:
'Danas je otvorena izložba fotografija koja je plod mog obilaska doline Neretve i fotografiranja njene flore i faune. Želja mi je sačuvati ljubav prema prirodi kod mladih. Izložba je nastala od probranih fotografija koje sam snimio preko 1500. Zabilježio sam preko 130 dnevnih leptira. Uzdam se dosta u planinare, jer potrebno je istražiti naše brdske i planinske dijelove te na njima pomno istražiti prirodna staništa kukaca i životinja. Zahvalio bih se ovim putem ravnateljici Prirodoslovnog muzeja Metković, Ivani Baće koja je prepoznala moj trud i postavila izložbu koja je otvorena danas na Dan planeta zemlje 22. travnja i traje do Dana biološke raznolikosti 5. lipnja' – izjavio je Dragan Erak.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja