Srijeda, 23 Prosinac 2020 19:05

Nedjelja u Kinu „Pobjeda“ – na rasporedu filmovi „Duša“ i „Wonder Woman 1984“

U Kinu „Pobjeda“ Metković u nedjelju, 27. prosinca na rasporedu su dvije filmske projekcije.

U 17 sati gledamo predivni animirani film „Duša“, sinkroniziran na hrvatski jezik. U središtu priče je Joe, učitelj glazbenog u osnovnoj školi, koji sanja postati jazz glazbenik. Uoči velikog nastupa koji bi mu mogao donijeti željenu karijeru Joe doživi nesreću zbog koje mu se duša odvoji od tijela. Joeova se duša želi i treba vratiti u svoj život, a na tom putu će mu pomoći tajanstveni lik „22”.

U 19:30 na rasporedu je akcijski film „Wonder Woman 1984“. Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća. Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno novo utjelovljenje Wonder Woman.

Filmske projekcije u Kinu „Pobjeda“ održavaju se u skladu s epidemiološkim uputama i mjerama Stožera za civilnu zaštitu.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja