Sirica

Petak, 28 Veljača 2020 12:37

U Metkoviću izvedena euritmijska bajka za djecu 'Cvilidret' braće Grimm u izvedbi  Zagrebačkog euritmijskog ansambla IONA

Danas je za najmlađe Metkovce, vrtićane i učenike nižih razreda u kazališnoj dvorani GKS-a u Metkoviću izvedena je euritmijska bajka za djecu 'Cvilidret' braće Grimm u izvedbi  Zagrebačkog euritmijskog ansambla IONA.  Umjetnička voditeljica ansambla IONA, Vida Talajić Čuletić, naša Metkovka, izjavila je za MetkoviNET:

'Jako sam  sretna što smo u svom gradu i što možemo pokloniti euritmijsku predstavu za djecu Metkovića, a u nedjelju u 19.30 sati izvest ćemo euritmijsku predstavu Misterij srca za odrasle' - izjavila je Vida Talajić Čuletić.

Mario Čuletić, voditelj i suosnivač studija euritmije u Zagrebu nam je kazao:

'Zagrebački euritmijski ansambl IONA (Ansambl IONA) izvest će u nedjelju, 01. ožujka 2020. u 19.30 sati euritmijsku predstavu Misteriji srca u Gradskom kulturnom središtu Metković. Euritmijskom umjetnošću pokreta interpretirat će se djela Williama Shakespeare, Frederica Chopina, Dore Pejačević, Georga Friedricha Händela, Franza Schuberta, Charlia Chaplina i drugih renomiranih književnika i skladatelja.  Pregršt klasične glazbe i poezije će biti interpretirano s jednom vrstom pokreta koji upravo izražava svaki ton intervala, akord, boju , nešto jako , jako zanimljivo i veselimo se vašem dolasku' - izjavio je Mario Čuletić.

Pozivate se na ovaj iznimno vrijedan i značajan kulturno - scenski događaj kojeg možete pogledati u nedjelju 1. ožujka 2020. u kazalištu GKS-a Metković s početkom u 19.30 sati.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. -