Sirica

Četvrtak, 06 Veljača 2020 21:14

Koncert flautista OGŠ Metković - u klasi prof. Mihaele Pavlović

Večeras s početkom u 17 sati u galeriji GKS-a u Metkoviću održan je koncert flautista OGŠ Metković u klasi prof. Mihaele Pavlović. Na koncertu nastupili su: Iva Oršulić, Ema Oršulić, Ivan Primorac, Mia Šiljeg, Iva Dodig, Nadia Pokrajac, Željka Jerković, Ana Sušak, Martina Jerković, Lucija Primorc, Noa Antunović, Jelena Lazarević, i David Galov. Korepetitor bila je prof. Matea Jurilj. Koncert je kruna trodnevnog seminara flaute koji je po prvi put održan u Metkoviću. Seminar flaute održala je ugledna pedagoginja, prof. Ana Dumančić koja je za MetkovicNET izjavila:

'Vrlo sam zadoovoljna sa djecom , sa njihovim radom, s njihovom motivacijom, sa rezultatima koje su postigli s profesoricom Pavlović. Mislim da OGŠ, koja je zapravo jedan mali dragulj, vrlo značajna za razvoj mladih glazbenika i inspiraciju glazbe. Ja bih da se mene pita , glazbeno obrazovanje uvela u sve škole. Prvi put sam došla u OGŠ Metković i stekla sam dojam da je glazbena škola s ravnateljem Kneževićem tako dobro organizirana i djeluje kao prostor vrlo motivirajuće, tako da ravnatelja i njene profesore treba čuvati'- izjavila je Ana Dumaničić.

U sklopu tečaja prof. Mihaela Pavlović je održala predavanje za stručno vijeće flautista 'Projekti u glazbenim školama', a priključile su im se profesorice flaute iz Dubrovnika, Imotskog, Splita i Šibenika.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. -