Ponedjeljak, 14 Svi 2018 20:25

Predstavljena knjiga 'Trči! Ne čekaj me' autorice Bojane Meandžije

 

Danas s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici Metković predstavljena je knjiga 'Trči! Ne čekaj me' autorice Bojane Meandžije. Ovaj autobiografski roman autorica je napisala sa šesnaest godina, prikupljajući zapisane fragmente sa zidova atomskog skloništa, stolova, sa papirića zapisanih od 1991. do 1995. za vrijeme Domovinskog rata u Karlovcu. Autorica vrlo snažnim emocijama opisuje viđenje rata iz jednog atomskog skloništa u kojem s majkom i sestrom te susjedima provodi četiri godine otetog djetinsva. Na interesantan način progovara o strahovima, prijateljstvu i ljubavi. Roman nije prožet mržnjom, nego spoznajom koju autorica iskreno nudi ćitateljima. 

Danas na predstavljanju romana publika nije ostala ravnodušna, nego proživljavajuči vlastite priče, lakše je dijelila emociju s autoricom. Knjiga se može naći na policama Gradske knjižnice Metković i toplo je preporučujemo.

Nino Erceg

DSC 0982

 

 

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja