Utorak, 23 Siječanj 2024 07:40

Ponovno izvedena predstava “Pravilnik za brak”

Nakon premijere u prosincu i brojnih upita za novom izvedbom naši framaši izveli su drugi put predstavu Pravilnik za brak redatelja Gorana Matića u nedjelju, 21. siječnja u GKS-u u Metkoviću s početkom u 19:30 sati.

Svojim napornim radom i vježbanjem pridonijeli su još jednom lijepom i kulturnom događaju u našoj župi i u našem gradu. Ovom izvedbom ponovno su naveli gledatelje na razmišljanja o stereotipnim ponašanjima unutar obitelji i na poboljšanje obiteljskih odnosa koji trebaju biti utemeljeni na međusobnom poštivanju.

Mnogobrojna publika nagradila je dugotrajnim pljeskom naše framaše, mlade glumce amatere, i tako ih potaknula da nastave promicati kulturu kazališta te svojim radom i dobrom voljom pridonesu novim, kulturnim događajima naše župe i našeg grada. Lijepo je i pohvalno što su naši mladi framaši omogućili svojim župljanima, Metkovkama i Metkovcima, ugodnu nedjeljnu večer u kazalištu.

Izvor: Župa sv Ilije Metković

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja