Utorak, 14 Studeni 2023 19:44

NAJAVA Promocija knjige „Moja revolucija u 365 dana“ Anđe Marić

Promocija knjige „Moja revolucija u 365 dana“ Anđe Marić, voditelj Neven Kepeski

U četvrtak, 16. studenoga 2023. god. u 18 sati u Gradskoj knjižnici Metković

Anđa Marić o knjizi

 

Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put.

To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana.

Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim - žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je.“

Anđa Marić hrvatska je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica.

U javnosti i u medijima prvi je puta prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske.

Iste je godine s bratom Jeronimom osnovala rock grupu Flare, s kojom je 2000. objavila album Srebrni i s kojom je 2001. nagrađena Porinom za najboljeg novog izvođača.

Kasnije je s DJ Umekom surađivala na projektima elektroničke glazbe te na vlastitom projektu Kisha.

Godine 2009. okušala se kao voditeljica u pjevačkom reality showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu

Objavila je dva romana za djecu 2014.

Od 2021. vodi svoj vlog i videokanal Mala škola za veliki život te Anđa Marić TV: Novo poglavlje kao lifecoacherica i motivatorica. 

Godinama se bori s progresivnom multiplom sklerozom.

Majka je sina Gašpera. 

Namjerava prohodati Kineskim zidom.

Neven Kepeski, poznati je hrvatski novinar i publicist, a odnedavno ga možete slušati na Hrvatskom radiju 3 gdje  vodi emisiju "Era bestselera".Novinarski i medijski put započeo je kao novinar Poleta i Studentskog lista. Bio je urednik u magazinu OK! i autor emisije "Briljanteen".  Bio je jedan od osnivača grupe Psihomodo Pop. Posljednjih godina bavi se izdavaštvom.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja