Srijeda, 26 Srpanj 2023 09:28

Predstava 'Tvorničke postavke' na Ljetnoj sceni GKS-a Metković

Na Ljetnu scenu GKS-a Metković u nedjelju, 30. srpnja s početkom u 21 sat stiže Kazalište Moruzgva s predstavom 'Tvorničke postavke'.
U predstavi redateljice Ksenije Marinković uloge tumače Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Iva Jerković i Ivan Čuić.
Dr. Krešmir Brlek, ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar, sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi i Deziderata De koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine. Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Odgovore saznajte u komediji Kazališta Moruzgva.
Cijena ulaznice je 8 eura, a možete ih kupiti svakim radnim danom u GKS-u u vremenu od 9 do 13 sati ili uoči predstava na blagajni Ljetne scene koja će biti otvorena od 19 sati.

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja