Nedjelja, 11 Lipanj 2023 13:21

Klara Kežić i Ana Marija Kapović iz klasi profesorice Irene Vučić predstavljale su OGŠ Metković na Međunarodnoj smotri gudača

Učenice drugog razreda violine Klara Kežić i Ana Marija Kapović iz klasi profesorice Irene Vučić predstavljale su OGŠ Metković na Međunarodnoj smotri gudača održanoj 1.i 2. lipnja 2023. god. u Glazbenoj školi Makarska, u Makarskoj. Na smotri je sudjelovalo oko 50 učenika. Naše mlade violinistice, na glasoviru, pratio je nastavnik Romeo Herceg.

Zahvaljujemo organizatorima – Glazbenoj školi Makarska na pozivu i gostoprimstvu. Veselimo se sljedećem susretu i suradnji s dragim učenicima i kolegama!

Podsjetit ćemo se da je naš odjel violine otvoren u jesen 2020. god., te kako je već ostvario značajne nastupe, u koje svakako ubrajamo i nastup na ovoj smotri, ali i nagrade na različitim natjecanjima. Bravo za naše violiniste i profesoricu Irenu!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja