Ponedjeljak, 05 Lipanj 2023 16:30

U srijedu u GKS-u književni susret s Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem

U organizaciji Gradske knjižnice Metković u Gradskom kulturnom središtu Metković u srijedu, 7. lipnja s početkom u 20 sati održat će se književni susret s Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem, poznatim hrvatskim književnim parom.
Julijana Matanović, hrvatska je književnica koju osjećamo kao prijateljicu, a njezinu knjigu kao sigurno utočište. I kao spoznaju koliko je život lijep unatoč životnim preprekama.

Pavao Pavličić, hrvatski je književnik u čijem bogatom proznom opus čitamo fantastične trilere, napete krimiće kojih se radnja odvija u poznatom nam prostoru. Kroz svoje romane pisao je i o pitanjima umjetničke originalnosti i autorstava, o ispreplitanju umjetnosti i zbilje, dobra i zla, zaborava i pamćenja…

Razgovarat ćemo o prijateljstvu, životnim osloncima, knjigama i pisanju, o književnosti i vječitim pitanjima koja su iznimnim književnim talentom obrađena u njihovom bogatom opusu.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja