Petak, 28 Travanj 2023 12:51

Samostalna izložba Koraljka u šibenskom klubu Azimut

Sinoć je u Šibeniku otvorana prva samostalna izložba neretvaskog umjetnika Koraljka grebena. Evo što je autor u najavi rekao o samoj izložbi:

'Uz dio radova iz već poznatog ciklusa "Zanemarenih životinja" prvi put će uopće biti moguće vidjeti radovi iz ciklusa "Ljubav" .
Ciklus Ljubav sam zamislio kao predstavljanje osjećaja, promišljanja, stvari, zanimanja i osoba ujedinjenih u sam proces stvaranja, tj. „Ljubavi“ prema stvaranju.
Kako su zadnje dvije godine bile dosta dinamične po pitanju privatnog života, od odnosa u ljubavi, preispitivanja oko rada u zajednici, do dolaska na svijet unuke Branke koja je jedno novo posebno iskustvo ljubavi, smatram da je naziv „Ljubav“ najsnažnija emocija i riječ koja uopće može opisati ovo moje trenutno razdoblje života.
Na radovima se skoro pa kronološki mogu pratiti zbivanja u ove dvije godine.
Ostajem vjeran i dalje otpadnim ruzinavim i odbačenim materijalima, kojima se udahnjuje novi život.
Izložbu će glazbeno upotpuniti Fikcio Monger sa mekanim i njžnim setom kako on kaže: "inspiriranim Koraljkovim radovima".

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja