Petak, 10 Ožujak 2023 14:28

Antonella Peraić pobijedila je u svojoj kategoriji na prestižnom glazbenom natjecanju 'Wettbewerb der Solosänger' u Beču

Mlada i vrlo talentirana glazbenica Antonella Peraić, nastupila je protekli vikend na prestižnom natjecanju Wettbewerb der Solosänger u Beču. Antonella je izvela  pjesmu 'Caruso' u obradi Lare Fabijan. U kategoriji 1990. i mlađi Antonela je osvojila prvo mjesto. Evo što je izjavila za MetkovicNET:

'Prijavila sam se na natjecanje u Beču samo kako bi stekla iskustvo i upoznala nove ljude u svijetu glazbe. Ova nagrada je za mene šok, stvarno ju nisam očekivala, ali mi je dokazala da se uz trud i rad zaista postižu lijepe stvari i da samo trebam nastaviti ovako kao i do sada. U osmom mjesecu putujem na superfinale natjecanja gdje ću se boriti za glavnu nagradu, to jest ukupnog pobjednika natjecanja, pa ćemo vidjeti što će tamo biti, veselim se kako god da bude, sve je to škola i novo iskustvo, koje mi je svakako potrebno.
Htjela bi se zahvaliti svima koji me na ovom putu podržavaju i koji su uvijek tu za mene, također mojim profesorima na oba fakulteta koji su puni razumijevanja i za moj glazbeni put' - izjavila je za MetkovicNET.

Anonelli želimo još puno uspjeha u glazbenoj karijeri!!!

WhatsApp Slika 2023 03 10 u 14.08.37

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja